Zonder additieven

Vegetarisch

Glutenvrij

Voor het hele gezin

  • Zonder additieven
  • Vegetarisch
  • Glutenvrij
  • Voor het hele gezin

Wat is Bio-Kult ?

Bio-Kult is een hoogwaardige en zuivere multi-stam probiotica, oorspronkelijk ontwikkeld door Natasha Campbell-McBride, samen met een team van wetenschappers van de Universiteit van Cambridge.

Geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk
Bio-Kult wordt vanaf het allereerste begin tot op de dag van vandaag geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk door ADM Protexin. De productiefaciliteit van Bio-Kult is cGMP-geaccrediteerd (Good Manufacturing Practice). De faciliteit beschikt ook over de volgende accreditaties: ISO 9001:2015, UFAS (Universal Feed Assurance Scheme), FEMAS IS (Feed Materials Assurance Scheme, Intermediate Supplier) en NOPS (Naturally Occurring Prohibited Substances).

Het productieproces
Bio-Kult stammen worden individueel gefermenteerd per productiehoeveelheid. Elke stam is cryo-beschermd en afzonderlijk gevriesdroogd om de hoge zuurgraad van de maag te overleven. Ook zorgt dit ervoor dat het product op kamertemperatuur bewaard kan worden.

Levensvatbaarheid
Alle Bio-Kult producten zijn levensvatbaar gedurende de gehele houdbaarheid periode. De producten hebben stabiliteit tests ondergaan onder gecontroleerde relatieve vochtigheids- en temperatuuromstandigheden.

Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

0

Start typing and press Enter to search