Skip to main content

Nieuws

Nieuw in ons assortiment: Bio-Kult Migrea!

(1 juli 2020)

Bio-Kult Migréa is een hoogwaardige 3-in-1 formulering met 14 probiotica stammen, magnesium en vitamine B6.

Magnesium en vitamine B6 dragen bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Vitamine B6 draagt daarnaast bij aan de regulering van de hormonale activiteit. Voor meer informatie over Bio-Kult Migréa, klik hier.

Bio-Kult Migréa is bekroond tot “Product van het Jaar 2020” door het prestigieuze Nutra Ingredients Awards.

Bio-Kult in Apeldoorn

(3 februari 2020)

Wist je dat? Bio-Kult is verkrijgbaar bij De Gezonde Zaak in Apeldoorn!

De Gezonde Zaak is een van de mooiste en meest professionele winkels in Apeldoorn en biedt het hele Bio-Kult assortiment aan met diepgaand advies voor het beste gebruik van onze producten.

Als je in de buurt van Apeldoorn woont, bezoek dan deze winkel om kennis te maken met de zeer goed geïnformeerde eigenaresse Brenda en haar enthousiaste team.

Ze zullen je graag begeleiden op weg naar het vinden van natuurlijke oplossingen voor een gezonde levensstijl.

Bio-Kult in Schoonhoven

(25 maart 2019)

Wist je dat onze hele Bio-Kult assortiment verkrijgbaar is in Schoonhoven, exclusief bij natuurwinkel De Haven?

De Haven is een hele leuke winkel, waar je een uitgebreid assortiment biologische producten en voedingssupplementen kunt vinden.
Als je in de buurt woont, breng dan een bezoekje aan De Haven voor een persoonlijk advies en professionele informatie over onze producten.

          

Bio-Kult op het Better Health Event in Amsterdam

(7 oktober 2018) Wat een leuke beursdagen waren het zaterdag en zondag op het Better Health Event van Amber Albarda. We hebben erg genoten en tot volgend jaar!

        

Bio-Kult is nu verkrijgbaar in Heemskerk!

(5 juni 2018)  Bio-Kult is nu verkrijgbaar bij drogisterij Rozenbroek in Heemskerk, in Deutzstraat op nummer 22. En wat leuk om te zien dat Bio-Kult lentefavoriet is bij deze mooie drogisterij! Voor meer informatie, klik hier.

Bio-Kult is nu verkrijgbaar in Amsterdam Oostpoort!

(25 april 2018)  Bio-Kult is nu ook verkrijgbaar in Amsterdam Oostpoort, exclusief bij de Vitaminstore op het Land van Cocagneplein 46.
In deze fijne winkel met mooie producten, vind je ons volledige assortiment met het warme en deskundige advies van Anneke en haar team. Als je in de buurt bent, nodigen we je van harte uit om een kijkje te nemen in deze winkel. Voor meer informatie, klik hier.

     

Bio-Kult is nu verkrijgbaar in Bussum!

(8 januari 2018)Wij zijn erg verheugd om je te laten weten dat ons gehele Bio-Kult assortiment nu verkrijgbaar is bij Pomona in Bussum! Heb je je ooit afgevraagd of Bio-Kult geschikt voor jou is, maar wil je nog beter begrijpen hoe het te gebruiken? Het zeer deskundige team van Pomona kan je helpen en begeleiden bij je gezondheidsvragen. Voor meer informatie over Pomona, klik hier.

 

Bio-Kult in Berkel& Rodenrijs

(4 september 2017) Wist je dat ons gehele Bio-Kult assortiment verkrijgbaar is bij drogisterij, parfumerie en schoonheidssalon Van Heijningen in Berkel en Rodenrijs? Als je in de buurt woont, kun je altijd bij deze mooie winkel binnenlopen waar Nans en haar enthousiaste team je uitgebreide informatie geven over Bio-Kult en de andere mooie producten die ze in het assortiment hebben.

Bio-Kult wint “Product van het Jaar 2017” Verkiezing!

(23 februari 2017) De winnaars van het “Product van het Jaar” verkiezing worden elk jaar bepaald door Britse onafhankelijke drogisterijen (‘pharmacy’ is het Nederlandse equivalent van drogisterij), die op de producten stemmen waarin ze het meest geloven en ondersteunen en die een bijzondere impact hebben op het leven van hun klanten.
We zijn zeer vereerd dat Bio-Kult Advanced multi-stam formule als het favoriete product gekozen is in de categorie “spijsvertering” bij alle onafhankelijke drogisterijen in het Verenigd Koninkrijk.

Bio-Kult in Burgum

(31 oktober 2016) Wist je dat ons hele Bio-Kult assortiment verkrijgbaar is in Burgum, exclusief bij Drogisterij TFamke? Als je in de buurt bent, is het echt een bezoekje waard om te genieten van de mooie selectie van natuurlijke gezondheidsproducten en cadeau’s in deze kleine winkel. Yneke zal je uitgebreide informatie geven en je adviseren hoe het best onze producten te gebruiken.

ynekefotosimaibuna

Bio-Kult is nu verkrijgbaar bij Zuiver Aarts in Rosmalen

(12 oktober 2016) Vanaf nu is Bio-Kult ook verkrijgbaar in Rosmalen, exclusief by Zuiver Aarts. Zuiver Aarts is een mooie kleine winkel met een ongelooflijk groot assortiment. Ze hebben de hele Bio-Kult assortiment in voorraad evenals extra Bio-Kult informatie. De goed geïnformeerde Judith helpt je stapsgewijs met het beste gebruik van onze producten. Voor meer informatie over Zuiver Aarts, klik hier.

zawinkel

Bio-Kult is nu verkrijgbaar bij Good For You Beverwijk

(30 april 2016) Bio-Kult is nu verkrijgbaar bij Good For You Beverwijk. Een recent gerenoveerde gezondheidswinkel met een nog uitgebreider assortiment gezondheidsproducten, Good For You Beverwijk is de enige winkel in Beverwijk waar het volledige Bio-Kult assortiment te vinden is. Daarnaast vind je er ook Bio-Kult brochures en natuurlijk persoonlijk en uitgebreid advies voor je gezondheidsvragen. Meer informatie over deze gezondheidswinkel vind je hier.

GFYBeverwijk1

Bio-Kult is nu verkrijgbaar in Lelystad!

(19 april 2016) Ons nieuwe verkooppunt is Zenith Natuurvoeding, de biologische specialist van Lelystad. Zenith heeft onze volledige Bio-Kult assortiment en hier kunt u aanvullende informatie en advies krijgen over hoe u het best probiotica kunt gebruiken. Als u in de buurt bent, is deze zeer complete winkel zeker een bezoek waard. Voor meer informatie over Zenith kunt u terecht op deze website.

zenith2

Natuurdrogist De Klaproos in Lochem

(4 maart 2016) Natuurdrogisterij De Klaproos is ons nieuwe verkooppunt in het hartje van Lochem.

Deze nieuwe en mooie winkel heeft een hele goede selectie van natuurlijke gezondheidsproducten en je ontvangt hier persoonlijk advies over je gezondheidsvragen. Voor meer informatie over de natuurdrogist “De Klaproos, klik hier.

klaproos2 klaproos1bun

Drogisterij De Hazelaar in Alphen aan den Rijn

(30 november 2015) Bio-Kult is verkrijgbaar bij drogisterij De Hazelaar in Alphen aan den Rijn!

De Hazelaar is een begrip in Alphen aan den Rijn en de reputatie van deze drogisterij berust op professioneel advies, een zeer persoonlijke benadering en het aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten. Drogisterij De Hazelaar is de enige winkel in Alphen aan de Rijn waar onze Bio-Kult producten verkrijgbaar zijn. Voor meer informatie over drogisterij “De Hazelaar”, klik hier.

deH1 deH3

Vitamin Advice Shop in Amsterdam

(30 oktober 2015) We zijn erg trots op ons nieuwe verkooppunt in Amsterdam: Vitamin Advice Shop in de Nieuwe Nieuwstraat op nummer 47. Dit is een bijzonder mooie winkel waar je topmerken kunt vinden, met professioneel advies en een zeer warme en persoonlijke benadering van eigenaresse Sue. Ons hele Bio-Kult assortiment is hier verkrijgbaar, dus als je in de buurt bent, loop even binnen en neem een kijkje. Vitamin Advice Shop heeft ook een hele mooie website, klik hier om deze te bekijken.

sue1 sue2

Drogisterij De Gier in Tilburg

(15 oktober 2015) Bio-Kult is nu verkrijgbaar in Tilburg! 40 jaar betrouwbare ervaring, een uniek assortiment en goede service: De Gier drogisterijen zijn gespecialiseerd in natuurkrachtige producten voor lichaam en geest. De Gier drogisterijen heeft onze complete Bio-Kult probiotica lijn in voorraad. Voor meer informatie, klik hier.

degiermica degier3

Kruiderij Rozemarijn in Oss

(1 oktober 2015)Ons gehele Bio-Kult assortiment is nu verkrijgbaar in Oss. Kruiderij Rozemarijn – een Begrip in Oss – is een mooie winkel waar je natuurlijke gezondheidsproducten en gespecialiseerd advies kunt vinden. Zeker een bezoek waard. Check ook hun website voor meer nieuws en acties van deze winkel.

oss1 oss2

Gezondheidsdrogisterij “De Wijze Wolk” in Bussum

(17 juli 2015) Nieuw! Bio-Kult is nu verkrijgbaar bij “De Wijze Wolk” in Bussum!

In deze bijzondere winkel vind je hoge kwaliteit supplementen evenals persoonlijk en holistisch advies waarin voeding, gezondheid en spiritualiteit gecombineerd worden. Dorothy kan je voorzien van gedetailleerde informatie over ons gehele Bio-Kult assortiment en zij zal je vragen over onze producten beantwoorden. De Wijze Wolk is de enige erkende Bio-Kult winkel in Bussum. Klik hier voor meer informatie.

bussum1 Bussum3

Reformhuis Tuitjenhorn

(4 mei 2015) Wist je dat? Bio-Kult verkrijgbaar is bij Reformhuis Tuitjenhorn, een zeer gespecialiseerde en charmante gezondheidswinkel waar je heel veel kunt vinden: verse biologische en streekproducten, cosmetica, supplementen, homeopathische middelen, rauw voeding en ook geneesmiddelen voor dieren .

De ziel van deze winkel is Elène – een drogist met jarenlange ervaring en expertise die zij graag inzet om haar klanten van uitgebreid advies te voorzien en op de best mogelijke manier te helpen met haar warme benadering. Check ook hun mooie website.

Tuitjenhorn2 tuitjenhoorn4bun tuitjenhoorn5

Drogisterij Het Geheim in Roosendaal

(2 februari 2015) Bio-Kult is nu ook beschikbaar in Drogisterij Het Geheim in Roosendaal! Een fijne drogisterij waar je naast goede supplementen ook verzorgingsproducten vindt met een persoonlijk advies afgestemd op je unieke behoeften. Pauline en Jan-Willem hebben veel verstand van de voordelen van natuurlijke producten in een gezonde levensstijl en runnen de winkel met passie. Check ook hun mooie website.

geheim1 geheim2

geheim3

’t EkoFamke

(28 januari 2015) Een kleine maar superfijne winkel in de winkelhoofdstraat van Burgum is ons nieuwe verkooppunt. ’t EkoFamke is een winkel met bijzondere, mooie, pure en natuurlijke producten en Bio-Kult past hier goed bij. Yneke en Agaath staan klaar om je te voorzien van professioneel advies met een warme en vriendelijke benadering. Wij zijn erg blij hier verkrijgbaar te zijn! Klik hier voor meer informatie.

ef2 ef4 ef3

ef1

Daan’s Drogisterij in Gorredijk

(20 januari 2015) Bio-Kult is nu ook verkrijgbaar in Gorredijk!
Daan’s drogisterij is gevestigd in het hart van Gorredijk, in een heel mooi pand dat de sfeer van vroeger combineert met de kwaliteit van nu. Een deskundig team, geleid door Danielle, staat 6 dagen voor je klaar om de juiste supplementen en gezondheidsproducten te kiezen, waaronder ons complete assortiment Bio-Kult. Loop eens binnen om deze winkel te ontdekken! Voor meer informatie, kijk hier.

daans1 daans2 daans5

VitaCora in Zaltbommel

(12 januari 2015) VitaCora – een parel in het pittoreske centrum van Zaltbommel is ons nieuwe verkooppunt . VitaCora is a speciaalzaak in hoogwaardige natuurlijke supplementen, persoonlijke verzorging en voeding. We zijn erg blij om deel uit te maken van hun fantastische assortiment. Voor meer informatie over deze winkel, kun je ook hun mooie website bezoeken.

zaltbommel1 zaltbomme4

Vita Nova in Soest

(5 januari 2015) Vita Nova – in het hart van Soest – is onze nieuwe verkooppunt! Je bent van harte welkom in deze een uiterst warme, vriendelijke en professionele omgeving om kennis te maken met de mensen en het assortiment van deze gezondheidswinkel, waaronder ook ons Bio-Kult assortiment. Als je in de buurt van Soest bent, is het zeker een bezoek waard!

Wil je meer weten over deze winkel? Klik dan hier.

soest1 soest2

Drogisterij Van Harteveld in Leiden

(10 december 2014) Een nieuwe verkooppunt in Leiden is toegetreden tot de lijst van winkels waar je ons gehele Bio-Kult assortiment kunt vinden en het meest professionele en persoonlijke advies kunt krijgen over onze probiotica en je gezondheid. Drogisterij Van Harteveld is een hele leuke winkel met een warme en professionele benadering. Dorien en Ineke zijn het hart van deze winkel en staan altijd klaar om je te helpen bij de keuze van je gezondheid- en schoonheidsproducten die het best bij jou passen. Als je in de buurt bent, moet je zeker een bezoekje brengen.

Wil je meer weten over deze winkel? Klik dan hier.

harteveld1 harteveld3 (1)

Bio-Kult is nu ook verkrijgbaar bij Heerlijk in Wormerveer!

(26 november 2014) Het nieuwe verkooppunt voor onze producten: Heerlijk in Wormerveer – een unieke gezondheidswinkel waar je niet alleen supplementen en voedingsmiddelen van hoge kwaliteit kunt vinden, maar ook kunt genieten van een heerlijk lunch, bereid uit de beste ingrediënten uit eigen keuken. Linda zal je voorzien van alle informatie over het gehele Bio-Kult assortiment en van een persoonlijk advies voor je vragen over voeding en gezondheid.

Wil je meer weten over deze winkel? Check ook hun mooie website.

heerlijk-logo

heerlijkshop1 heerlijk1

Bio-Kult is nu ook verkrijgbaar bij Gimsel in Rotterdam!

(15 november 2014) Ons probiotica assortiment is nu te vinden in een van de mooiste supermarkten voor natuurlijke voeding en cosmetica in Nederland. Gimsel vindt dat een gezonde levensstijl hand in hand gaat met een gezonde aarde. Ze vinden ook dat goede producten worden gemaakt van goede ingrediënten en dat goed eten beter smaakt.

Ze geloven ook dat een goed assortiment altijd op de meest klantvriendelijke en persoonlijke wijze moet worden aangeboden. Petra en haar team zijn het hart van de drogisterij afdeling en ze hebben samen een schat aan informatie over voedingssupplementen. Als je hen een bezoekje brengt zul je zeker een heel persoonlijke en tegelijkertijd een zeer professionele aanpak ervaren.
We zijn er trots op dat Bio-Kult bij Gimsel verkrijgbaar is! Klik hier voor meer informatie.

gimsel3 Gimsel6

Bio-Kult is nu ook verkrijgbaar in Delft!

(30 oktober 2014) Drogisterij Michelle in Winkelcentrum Hoven Passage (Troelstralaan 51) is ons nieuwe verkooppunt. Je kunt nu ook deze zeer sfeervolle winkel bezoeken en informeren naar ons probiotica assortiment. Deze winkel heeft top gezondheidsproducten in het assortiment. De zeer enthousiaste en deskundige Linda en haar team zullen je helpen bij het kiezen van de producten die het meest geschikt voor jou zijn.

michele

Drogisterij De PAUW in Voorschoten is ons nieuwe verkooppunt!

(28 oktober 2014) We zijn verheugd om je te laten weten dat Bio-Kult nu ook verkrijgbaar is in Voorschoten. Een derde generatie natuurdrogist, Veronica runt de winkel met professionaliteit, empathie, warmte en een diep begrip voor de gezondheidsbehoeften van haar klanten. Als je in de buurt woont, is het zeker de moeite waard om deze leuke winkel een bezoek te brengen.

Wilt u meer weten, klik dan hier.

logo drogisterij pauw

De Vitaminewinkel in Amsterdam is ons nieuwe verkooppunt!

(21 oktober 2014) Met meer dan 50 jaar ervaring in de branche van natuurlijke gezondheid, is dit de plek waar je supplementen vindt van topmerken, een zeer klantgerichte benadering en een eerlijk en deskundig advies. Zeker aan te bevelen om langs te komen als je in de buurt van Buitenveldert bent!

Wilt u meer weten, klik dan hier.

vitwinkel1 vitwinkel2 vitwinkel3 vitwinkel4

U kunt Bio-Kult nu ook kopen in Volendam!

(13 oktober 2014) Ons nieuwe verkooppunt is BodyFit Gezondheidswinkel in Volendam, een mooie winkel met veel unieke natuurlijke gezondheids en schoonheids supplementen. De eigenaar, Angelique, heeft een achtergrond in de farmacie en een ongelooflijke hoeveelheid kennis van natuurlijke gezondheid. Zij en haar team helpen u bij het kiezen van het juiste product. BodyFit heeft ook een mooie website, klik hier voor meer informatie.

BodyFit1 bodyFit2

Drogisterij van der Wielen in Deest

(6 oktober 2014) U kunt Bio-Kult nu ook kopen in het pittoreske Deest! Nadine van den Hazelkamp – Keller, de zeer deskundig en warme eigenaresse runt hier niet alleen een drogisterij vol met hoogwaardige natuurlijke gezondheids-en schoonheidsproducten, maar ook een bloeiende therapeutenpraktijk, waar u uitgebreid uw gezondheid kunt bespreken en waar u persoonlijk advies krijgt. Wilt u meer weten, klik dan hier.

deest deest3

Het Baarns Reformhuis

(28 september 2014) In hartje Baarn, in een prachtig historisch pand uit omstreeks 1700, vind je ons nieuwe verkooppunt: Het Baarns Reformhuis. De inspirerende eigenaresse Heleen en haar team bestaande uit Marion, Marcia en Jennifer, bieden niet alleen de beste natuurlijke producten in Baarn maar een bezoek aan de winkel is ook gezellig en informatief. Ervaar het zelf en stap eens naar binnen in deze bijzondere winkel vol karakter!

Klik hier voor meer informatie.

baarns1 baarns3

Ons nieuwe Bio-Kult verkooppunt is een kleine parel in het hart van Amsterdam: de Lavendula Natuurdrogist

(5 september 2014) Een kleine winkel die een ongelooflijke hoeveelheid producten in huis heeft voor je natuurlijke schoonheid, huis, huid, haar & gezondheid. We zouden echt verbaasd zijn als je iets zoekt en het niet kan vinden in deze kleine winkel!
Alle Lavendula dames zijn zeer behulpzaam, vriendelijk en aardig – deze winkel is echt een bezoek waard. Ervaar het zelf en neem een kijkje!

Klik hier voor meer informatie.

lavendulabun1 lavendulabun2

The Soulsister is ons nieuwe verkooppunt in Amsterdam !

(28 augustus 2014) Bio- Kult is nu verkrijgbaar bij een nieuw verkooppunt, in hartje Amsterdam, in een prachtig pand: The Soulsister! Kom naar Elandsgracht nummer 132, waar Miranda van Dijk je zult voorzien van het meest deskundige en persoonlijke advies over haar geweldige assortiment van supplementen, waaronder onze Bio-Kult.

Klik hier voor meer informatie.

SoulSister-001-512x341 SoulSister-002-512x341

Bio-Kult wint ‘Best Supplement and Herbal Brand in 2014 Natural Pharmacy Business Awards’!

(11 augustus 2014) We zijn heel blij te kunnen aankondigen dat Bio-Kult de ‘Best Supplement and Herbal brand in 2014 Natural Pharmacy Business Awards’ in de UK heeft gewonnen.

De ‘Natural Pharmacy Business Awards’ geven erkenning aan kwalitatief hoogwaardige merken die echt een verschil maken in het leven van klanten van apotheken.
Deze onderscheidingen zijn bedoeld om de ware heldproducten te erkennen; de natuurlijke gezondheidsbehandelingen, remedies en supplementen die bijzonder succesvol zijn in zelfstandige apotheken, in een verscheidenheid van categorieën.

winner_-_herbal_and_supplement

Vita Cura in Sassenheim!

(9 juli 2014) Deze prachtige gezondheidswinkel is ons nieuwe verkooppunt!
Kom naar deze zeer sfeervolle winkel in het hart van Sassenheim, vol met natuurlijke producten – waarvan sommige uniek zijn in Nederland.
Nicolien is de zeer deskundige en gepassioneerde eigenaresse, die je kan voorzien van de meest gedetailleerde en klantspecifieke informatie over ons hele Bio-Kult assortiment.

Klik hier voor meer informatie.

vitacura3

Bio-Kult is in de Unlimited Health winkels!

Vanaf nu is Bio-Kult verkrijgbaar in alle drie winkels van Unlimited Health: in Amsterdam, Haarlem en Laren! We zijn erg blij om deel uit te maken van de raw food scene in Nederland en zijn trots te worden toegevoegd aan de geweldige reeks van rauwe en pure kwaliteitsproducten in de Unlimited Health winkels!

logoUnHealth

We zijn heel blij te kunnen aankondigen dat Bio-Kult de ‘Best Supplement and Herbal brand in 2014 Natural Pharmacy Business Awards’ in de UK heeft gewonnen.

De ‘Natural Pharmacy Business Awards’ geven erkenning aan kwalitatief hoogwaardige merken die echt een verschil maken in het leven van klanten van apotheken.

Deze onderscheidingen zijn bedoeld om de ware heldproducten te erkennen; de natuurlijke gezondheidsbehandelingen, remedies en supplementen die bijzonder succesvol zijn in zelfstandige apotheken, in een verscheidenheid van categorieën.

Ons nieuwe Bio-Kult verkooppunt is een kleine parel in het hart van Amsterdam: de Lavendula Natuurdrogist.

Vita Nova in Soest

(5 januari 2015) Vita Nova – in het hart van Soest – is onze nieuwe verkooppunt! Je bent van harte welkom in deze een uiterst warme, vriendelijke en professionele omgeving om kennis te maken met de mensen en het assortiment van deze gezondheidswinkel, waaronder ook ons Bio-Kult assortiment. Als je in de buurt van Soest bent, is het zeker een bezoek waard!

Wil je meer weten over deze winkel? Klik dan hier.

Nieuw! BioKult is nu verkrijgbaar bij De Wijze Wolkin Bussum!


In deze bijzondere winkel vind je hoge kwaliteit supplementen evenals persoonlijk en holistische advies waarin voeding, gezondheid en spiritualiteit gecombineerd worden. Dorothy kan je voorzien van gedetailleerde informatie over ons gehele BioKult assortiment en zij zal je vragen over onze producten beantwoorden. De Wijze Wolk is de enige erkende BioKult winkel in Bussum.

Nieuws

1 juli 2020

Nieuw in ons assortiment: Bio-Kult Migréa!

Bio-Kult Migréa is een hoogwaardige 3-in-1 formulering met 14 probiotica stammen, magnesium en vitamine B6. Magnesium en vitamine B6 dragen bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en ….

Lees meer

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten